KS PIŠECE -Pišece 13, 8255 Pišece
(07) 49 51 387 ks.pisece@siol.net

Športni dan v Pišecah, 23. avgusta 2021

Badminton klub Pišece bo za konec šolskih počitnic izvedel prav poseben športni teden različnih aktivnosti.

V sklopu tedna se bo v športni dvorani OŠ Maksa Pleteršnika Pišece, športnem igrišču ter na bazenih Terme Paradiso odvijala prava mala olimpijada za otroke naše občine stare od 8. do 15.let.

V ponedeljek 23.8.21 bomo v Pišecah gostili mini olimpijado v šestih različnih športnih panogah. Starši lahko svoje otroke prijavijo na klubski maila vse do 20.8.21. 

Torek bo namenjem zgolj treningu badmintona in spoznavanje igre.

V sredo bomo gostili v Pišecah klube iz Koroške ( BK Karizma, BK Črna, ŠD Dravograd ) ter izvedli mini turnir med Koroško in Posavjem. V goste nam prihaja olimpijka Maja Tvrdy, ki je nastopila v Londonu in Pekingu kjer na osvojila 17.mesto. 

V četrtek bomo imel dopoldan plavalni miting v termah Paradiso popoldan pa trening skupaj s najboljšimi posavskimi igralci.

V petek bomo celoten dan zopet namenili badmintonu in igri.

Vse dodatne informacije prejmete na spletni strani kluba www.badminton-pisece.si , facebook / instagram strani kluba ali na telefonski številki 031271370 Tadej.

Celoten teden je v sklopu Aktivnega počitniškega tedna, ki ga sofinancira zavod za šport RS Planica, šport mladih, občina Brežice, Krajevna skupnost Pišece.

© Izdelal Črt Lipej, 2014 | Spletne strani Videokom