KS PIŠECE -Pišece 13, 8255 Pišece
(07) 49 51 387 ks.pisece@siol.net

7. mednarodni badminton turnir ADA

FOTOGALERIJA – klikni za povezavo

V soboto 26.1.19 je v dveh dvoranah v Brežicah potekal že 7.turnir bratstva in enotnosti v sklopu ADA badminton lige. Sodelovalo je več kot 220.igralcev iz 6.držav.

Največ medalj je ostalo v Sloveniji med njimi tudi eno zlato in en bron. V kategoriji mešane dvojice B sta slavila Luka Stelja in Nuša Pavlovič člana BK Brežic medtem ko je tretje mesto v kategoriji moški posamezno B osvojil povratnik po poškodbi Klemen Kos član BK Pišece. Soliden rezultat je uspel tudi Enej Janjaninu, ki je osvojil tako imenovano leseno medaljo v kategoriji moški posamezno D. Tako velik turnir je za takšen mali klub kot je Pišečki zelo velik zalogaj je na svečani podelitvi v večnamenske domu povedal predsednik kluba Tadej Škof ter še dodal, da ima v mislih že 8.turnir bratstva in enotnosti, ki bo šel še korak višje v smislu organizacijein promocije. ADA liga ni samo enodnevni turnir ampak promocija športa, druženja in na koncu tudi promocija kraja oziroma občine je na podelitvi povdaril Tadej Škof. Da takšen turnir ni samo športnega značaja ampak tudi turistično-promocijskega značaja je tukaj še nekaj podatkov, ki to dokazujejo. Določene ekipe iz Beograda, Brača, Varaždina…so v Brežice prispele že v četrtek kar pomeni lepa promocija za turizem.

Rezultati posavskih igralcev: – 1.mesto v kategoriji mešane dvojice B Luka Stelja in Nuša Pavlovič BK Brežice – 3.mesto v kategoriji moški posamezno B Klemen Kos BK Pišece – 4.mesto v kategoriji moški posamezno D Enej Janjanin BK Pišece.

© Izdelal Črt Lipej, 2014 | Spletne strani Videokom