KS PIŠECE -Pišece 13, 8255 Pišece
(07) 49 51 387 ks.pisece@siol.net

Kolesarim da pomagam

Starejši člani Badminton kluba Pišece so se odločili za humanitarno pomoč svojim mladim upom. Vsak kilometer šteje, je bil moto kolesarskega podviga, ki so se ga lotili Ivan Hotko, Branko Germovšek, Toni Hotko, Sebastjan Hajnšek, Gavral Laul, Alen Mijatovič in vodja poti oziroma projekta Matej Ogorevc. Za spremstvo in tehnično pomoč sta skrbela Viki Deržič in Tadej Škof.


Vožnja se je pričela v četrtek, 23. 6. ob 4. uri zjutraj pred Mladinskim centrom Brežice. Pot so nadaljevali preko mejnega prehoda Obrežje, Samoborja in vse do Karlovca, kjer je bila prva krajša postojanka za kavico in okrepčilo. Kolesarji so se nato odpravili proti Slunju, Plitvicah, Korenici in vse do Gračca, kjer je bil po 230 kilometrih zastavljen nočni počitek. Večerni program so izkoristili za spoznavanje in navezovanje novih poslovnih stik
 pot nadaljevali ob 6. uri preko Velebita do Obrovca, Benkovca, Pirovca in vse do končne destinacije Murter. Po 360 kilometrih je ekipa prispela na zaslužen cilj in s tem izpolnila vse zastavljeno. Na cilju sta nekaj vzpodbudnih besed za projekt namenila predstavnica TZM in vodja poti Matej Ogorevc. Člani ekipe pa si niso mogli vzeti veliko prostega, saj jih je že naslednji dan čakal mednarodni badminton turnir.

Vsa zbrana sredstva, ki so jih dobri ljudje, posamezniki, podjetniki namenili oziroma še danes kličejo, da želijo pomagati, bodo člani kluba predstavili na posebni novinarski konferenci, ki bo v sklopu kolesarskega maratona Pišece-Kumrovec.

FOTOGALERIJA – klikni za povezavo

© Izdelal Črt Lipej, 2014 | Spletne strani Videokom